تقسیم بندی بر اساس شکل
مجتبی نیا | يكشنبه, ۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ
کوکسی: شکل
یک باکتری کوکسی شکل معمولادایره شکل است بعضی اوقات تخم مرغی یا درا ز و تقریبا
نیم میکرومتر قطر دارند و براساس ماندگاری بعد از تقسیم وهمانند سازی تقسیم
می شوند
تقسیم در یک سطح همانند دیبلوکوکوس
استرپتوکوکوس : کوکسی رشته ای
تقسیم دردوسطح :
تتراد 4 کوکسی
تقسیم در سه سطح تولید سارسینا (8کوکسی)
تقسیم به صورت تصادفی تولید استافیلوکوک (خوشه انگوری)
باسیل
باسیلوس : باسیل ساده
استربتو باسیلوس : باسیل رشته ای
اسپیریل: به یک تا سه فرم دیده میشود
ویبریو : یک اسبریل ناکامل یا کاما شکل
اسپریلیوم
اسپریل سفت ونازک :
اسپیروکیت: اسپریل نازک وپیجیده
- ۹۳/۰۷/۰۶